Ο Νεοφυτίδης μεταφέρει τον παλμό του Euro απευθείας από Γερμανία: «Εορταστική ατμόσφαιρα»

Φιλοξενούμενος στο 23ο επεισόδιο της εκπομπής «Στη Ζώνη του Euro», ήταν ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης. Ο ίδιος βρίσκεται στη Γερμανία για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία (22:00), και στο πλαίσιο της συζήτησής του με τον Βασίλη Τσιρόπουλο, μετέφερε τον παλμό και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στους δρόμους λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Αναλυτικά:

«Η ατμόσφαιρα εκτός γηπέδου είναι εορταστική. Ισπανοί και Γερμανοί είναι όλοι μαζί στους δρόμους, τρώνε, πίνουν και διασκεδάζουν. Υπάρχει όμως και φοβερή οργάνωση από μέρους της πολιτείας, της UEFA αλλά και της γερμανικής αστυνομίας. Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά, 48 ώρες πριν δίνονται οδηγίες σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου για το πότε, πού, πώς και με ποιο τρόπο θα προσέλθει στο γήπεδο. Έχουν αποσταλεί και χάρτες. Υπάρχει περίφραξη του γηπέδου, ξέρεις ότι πρέπει να είσαι τόσες ώρες πριν στο γήπεδο, υπάρχει περπάτημα 5 λεπτών για να περάσεις τον πρώτο έλεγχο του γηπέδου.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι αναχώρησαν για το γήπεδο από συγκεκριμένα σημεία στις 18:00. Οι πύλες ανοίγουν τρεις ώρες πριν από το παιχνίδι. Μέσα θα υπάρχει ένα απίστευτο πρόγραμμα από την UEFA, μια εορταστική ατμόσφαιρα, μια μοναδική εμπειρία, γι'αυτό εξάλλου είναι και πανάκριβα τα εισιτήρια». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 19ο λεπτό της εκπομπής:

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο