Οι υποχρεώσεις των διεθνών της Ανόρθωσης

Χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της Ανόρθωσης αυτές τις μέρες, καθώς ως γνωστό ξεκινά από αυτή την εβδομάδα το Κύπελλο Εθνών, η νέα διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ μέσα από την οποία τέσσερις Εθνικές ομάδες θα πάρουν από ένα εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2020. 

Το δελτίο Τύπου της Ανόρθωσης: 

Από τις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις Εθνικές τους ομάδες θα απουσιάζουν οι Μίχαλ Ντούρις, Νίκα Κατσαράβα, Μπέκα Μικελτάντζε, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Δημήτρης Δημητρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Μιχάλης Ιωάννου και Νικόλας Παναγιώτου.

Η Εθνική Σλοβακίας, στην οποία κλήθηκε ο Μίχαλ Ντούρις, θα δώσει αρχικά ένα φιλικό με την Δανία την Τετάρτη ενώ την Κυριακή θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι με την Ουκρανία. Ο Νίκα Κατσαράβα, διεθνής με τη Γεωργία θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του στους αγώνες με το Καζακστάν την Πέμπτη και ακολούθως με την Λετονία εντός έδρας την Κυριακή. Όσο αφορά τον Μικελτάντζε, που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Γεωργίας U21, θα αντιμετωπίσουν αρχικά εντός έδρας την Λιθουανία την Παρασκευή στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 για να ακολουθήσει το φιλικό με την Μάλτα την Τρίτη.

Με την Εθνική Ανδρών βρίσκεται ο Γιώργος Οικονομίδης, η οποία ως γνωστό θα αγωνιστεί με την Νορβηγία εκτός έδρας την Πέμπτη και εντός έδρας (ΓΣΠ) με τη Σλοβενία τη Κυριακή. Με την Τουρκία τη Παρασκευή θα αγωνιστεί η Εθνική Ελπίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, με πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να βρίσκονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Δημήτρη Δημητρίου, Κωνσταντίνο Σωτηρίου, Παναγιώτη Αρτυματά, Παύλο Κορρέα και Χρίστο Χατζηπασχάλη.

Με την Εθνική Νέων, η οποία θα βρεθεί στη Ρουμανία για τους δύο φιλικούς αγώνες (8 και 10 Σεπτεμβρίου) με την αντίστοιχη Εθνική της χώρας βρίσκονται οι Μιχάλης Ιωάννου και Νικόλας Παναγιώτου στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο