Κλοπ: «Τέλος οι μεταγραφές»

Την ικανοποίησή του για τις μεταγραφές που έκανε η Λίβερπουλ εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη μεταγραφή.

Στοπ στα όποια μεταγραφικά σενάρια έσπευσε να βάλει με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ σε αυτές ξεκαθάρισε ότι το ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας είναι πλέον γεμάτο, ενώ ξεκαθάρισε πως για να προχωρήσει η διοίκηση των «κόκκινων» σε κάποια άλλη μεταγραφή αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που προκύψει κάποιος τραυματισμός ή κάποια αποχώρηση.

«Δεν θα πάμε σε άλλες μεταγραφές. Είμαστε πλήρεις. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Το θέμα μας ήταν στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που πλέον δεν υφίσταται αφού ο Φαμπίνιο έδειξε πως μπορεί να τα βγάλει πέρα και να βοηθήσει την ομάδα. Εάν υπάρξει κάποιος τραυματισμός, τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο του να πάρουμε παίκτη. Δεν γίνεται να έχουμε 30 παίκτες. Δεν έχει νόημα, αφού δεν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια. Δεν μπορείς να αφήσεις σ’ ένα γκαράζ τόσους παίκτες και να τους βγάλεις έξω μετά από δύο ή και τρεις εβδομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο