Κλοπ: «Δεν θα κάνουμε ακριβές μεταγραφές»

Ο Γιούργκεν Κλοπ… ξέκοψε το ενδεχόμενο πολυδάπανων μεταγραφών και εστιάζει στο να λύσει αλλιώς τα αγωνιστικά προβλήματα της Λίβερπουλ για του χρόνου.  

Η Λίβερπουλ ένα χρόνο μετά από την κατάκτηση της Premier League, απέτυχε να μπει ακόμη και στους ομίλους του Champions League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται τα λάθη που έγιναν στην φετινή σεζόν.

Ο Γερμανός προπονητής πάντως, ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι η ομάδα του δεν πρόκειται να κάνει ακριβές μεταγραφές, αλλά μεταγραφές ουσίας, καθώς θεωρεί πως τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε φέτος η ομάδα του, μπορούν  να λυθούν… εκ των έσω.

«Με την υποδομή που έχουμε εδώ, δεν χρειάζεται να λύσουμε τα προβλήματά μας στην μεταγραφική αγορά» είπε στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως οι «Ρεντς» δεν χρειάζεται να ξοδέψουν υπερβολικά χρήματα για να καλύψουν τις αδυναμίες τους.

«Δεν αλλάζει η κατάσταση. Δεν θα πούμε ότι θα αλλάξουμε δέκα ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που δεν χρειαζόμαστε και δεν μπορούμε να κάνουμε. Αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς την φετινή σεζόν, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν θα παίρναμε πρωτάθλημα;  Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα ήμασταν διαφορετική ομάδα» ανέφερε ο Κλοπ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο