Αποβλήθηκαν για αδιανόητο λόγο (video)

Η νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο σκοτώνει τελείως τον ρομαντισμό και τα συναισθήματα που προκαλεί το άθλημα... Οι Φορεστιέρι και Σκοτ Μπράουν σε Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Σέλτικ αντίστοιχα αποβλήθηκαν γιατί πανηγύρισαν με τους οπαδούς!

Ο Φορεστιέρι, ξεσπώντας για το γκολ του Ιόρφα στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης απέναντι στη Ρόδεραμ και τη διαμόρφωση του 2-2 με το οποίο οι «κουκουβάγιες» πήραν ανέλπιστο βαθμό, έκανε high-five με οπαδό και αμέσως μετά είδε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι!

Επιπλεόν, ο αρχηγός της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, ήταν εκείνος που χάρισε στους «καθολικούς» τη νίκη (1-0 στην έδρα της Κιλμάρνοκ) και τους επέτρεψε ν' αποκτήσουν διαφορά 8 βαθμών στην κορυφή της Premiership Σκωτίας, ωστόσο, αγκάλιασε οπαδό και αμέσως μετά αποβλήθηκε!

Τα περιστατικά αυτά έρχονται ως απόλυτη εφαρμογή των νέων κανονισμών που επιβάλλουν την κάρτα ως τιμωρία στον ποδοσφαιριστή που θα τρέξει στην εξέδρα να πανηγυρίσει με τον κόσμο, κάτι που ουσιαστικά «σκοτώνει» την ελευθερία και την «έκρηξη» των συναισθημάτων κατά τη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο