Νέα εισβολή οπαδού σε αγγλικό γήπεδο (video)

Ακόμα ένα περιστατικό εισβολής οπαδού έκανε την εμφάνιση του σε αγγλικό γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στον ημιτελικό αγώνα της Flyde απέναντι στην Στόκπορτ για το FA Trophy.

Σε κακή συνήθεια έχει εξελιχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αγγλία η εισβολή οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας των παικτών.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην αναμέτρηση της Flyde με την Στόκπορτ για τα ημιτελικά του FA Trophy. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-2 στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο δύο οπαδοί των φιλοξενούμενων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στους παίκτες των γηπεδούχων που πανηγύριζαν.

Ο ένας εκ των εισβολέων έσπρωξε με δύναμη έναν παίκτη της Flyde, ωστόσο απομακρύνθηκε άμεσα από τους παίκτες των γηπεδούχων, ενώ άμεση ήταν και η παρέμβαση των παικτών της Στόκπορτ.

Το συγκεκριμένο σκηνικό αποδοκιμάστηκε από οπαδούς οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο και απογοητεύτηκαν από αυτό που είδαν.

«Έχουμε να κάνουμε με χαζούς που είδαν τον ένα που μπήκε στο ματς της Βίλα και χτύπησε τον Γκρίλις και θεωρούν τώρα ότι είναι εξυπνάδα και το κάνουν κι άλλοι...» ανέφερε ο τεχνικός της  Flyde με αφορμή το εν λόγω περιστατικό.

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί στο 10:10

MATCH DAYS STOCKPORT V FYLDE DRAMA GALORE

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο