Μπαίνει στο ποδόσφαιρο και ο «Rock»

Ο γνωστός ηθοποιός «The Rock», κατά κόσμον Ντουέιν Τζόνσον, αποφάσισε να μπει και αυτός στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς αναμένεται να αποκτήσει μετοχές στη Σάουθεντ!

«Γλυκάθηκαν»... όλοι μετά τον Ράιαν Ρέινολντς! Ο γνωστός ηθοποιός έκανε «μπάσιμο» στη Ρέξαμ, δημιούργησε γι' αυτή ένα πασίγνωστο ντοκιμαντέρ και την απογείωσε σε θέμα δημοφιλίας, οδηγώντας τη στον προβιβασμό από τη National League.

Όπως φαίνεται, το παράδειγμα του Ρέινολντς θέλει να ακολουθήσει ο συνάδελφος και φίλος του, «The Rock», κατά κόσμον Ντουέιν Τζόνσον. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει συνδεθεί με κοινοπραξία, η οποία αναμένεται να αγοράσει τη Σάουθεντ, ομάδα που αγωνίζεται κι αυτή στη National League.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το talksport.com, ο Αμερικανός αναμένεται να μπει στη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, αλλά και να αναλάβει ένα ντοκιμαντέρ γι' αυτή, μέσω της εταιρείας παραγωγής που διαθέτει, της «Seven Bucks Productions».

Η συμμετοχή του Τζόνσον θα άλλαζε δραματικά την κατάσταση για τον σύλλογο της National League, με τον παγκόσμιο σούπερ σταρ ηθοποιό και πρώην παλαιστή να έχει 381 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 17 εκατομμύρια στο Twitter.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο