«Ελπίζω η Liverpool να καταρρεύσει στη μάχη με τη City!»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Manchester United και νυν ειδικός των Sky Sports, Gary Neville, παραχώρησε δηλώσεις για την Liverpool που σίγουρα θα συζητηθούν.

Η Liverpool βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο συν οχτώ από την Manchester City, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι «Reds» φιλοξενούν σε λίγες ώρες ( 22.15 ) την Everton και ελπίζουν σε νίκη για να διευρύνουν και πάλι τη διαφορά τους στους έντεκα βαθμούς. Είναι μια διαφορά που ανατρέπεται μεν, αλλά δεν δίνει περιθώριο στην Manchester City για περαιτέρω απώλειες βαθμών δε.

Ο θρύλος της Manchester United, Gary Neville, γνωρίζει πολύ καλά την αντιπαλότητα απέναντι σε Liverpool και United και ελπίζει σε μελλοντική κατάρρευση της Liverpool στο πρωτάθλημα! «Αν το χάσουν πάλι, θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές μου στο Sky Sports. Θα είναι η καλύτερη εμπειρία για εμάς που περιγράφουμε τα παιχνίδια. Ελπίζω να καταρρεύσει στη μάχη με τη City».

«Το ιδανικό σενάριο θα είναι να βρίσκονται δώδεκα βαθμούς μπροστά τον Μάρτιο και να χάσουν εν τέλει το πρωτάθλημα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι μια απίστευτα σταθερή ομάδα που παράγει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά για να χάσουν και πάλι το πρωτάθλημα. Πρέπει να πιστέψουν ότι είναι όντως η χρονιά τους φέτος».

Πηγή: eyap.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο