Ο Νταβίντ Λουίζ αποθεώνει τον Σαρι

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον νέο τεχνικό της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αποθέωση από τον Νταβίντ Λουίζ για τον Ιταλό προπονητή.

Επί Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι, ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν περνούσε και τις... καλύτερες ημέρες του στο Stamford Bridge και το σίγουρο είναι πως αν δεν υπήρχε διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των Λονδρέζων, εκείνος θα αποτελούσε σύντομα παρελθόν από την ομάδα.

Η άφιξη του Μαουρίσιο Σάρι ωστόσο στις τάξεις της Τσέλσι έχει αλλάξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και το σίγουρο είναι πως ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν ένα διαφορετικό και σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο. 

Σε αυτούς ανήκει αναμφισβήτητα και ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος πίνει νερό στο όνομα του Ιταλού τεχνικού:

«Ο Σάρι έχει ένα από τα πιο σημαντικά προσόντα για εμένα. Αγαπάει αυτό που κάνει και όταν αγαπάς κάτι σε κάνει χαρούμενο. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη φιλοσοφία και πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής.

Του αρέσει να παίζουμε με κάτω την μπάλα και του αρέσει να βγάζουμε ένταση στα ματς. Δουλεύει πολύ με τις λεπτομέρειες και μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν από κάθε ματς.

Κάθε εβδομάδα προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο πλάνο, για να «χτυπήσουμε» τον εκάστοτε αντίπαλο και αυτό είναι πολύ καλό γιατί δείχνει ότι η ομάδα έχει ένα πλάνο», ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο