Ανατροπή για Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ!

Παράθυρο παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην Τράμπζονσορ ανοίγουν στην Τουρκία. Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αρνηθεί εδώ και καιρό την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον σύλλογο της Τραπεζούντας, η οποία μάλιστα προέβλεπε αύξηση αποδοχών κατά 50%.

Έκτοτε, το όνομα του Μπακασέτα έχει συνδεθεί με την επιστροφή του στην ΑΕΚ, την Κάρντιφ, όπου έχουν πάει οι Γούτας, Σιώπης, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν ομάδες από Γερμανία και Ιταλία, καθώς το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος τον καθιστά δελεαστικό στόχο.

Παρόλα αυτά, στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Τράμπζονσπορ δεν έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί στο θέμα Μπακασέτα. Ο Αμπντουλάχ Αβτσί αναμένεται να τα πει με τον Έλληνα άσο, μόλις επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, για να συζητήσουν τον ρόλο του στην ομάδα. 

Ο Τούρκος προπονητής, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον Μπακασέτα, θα προσπαθήσει μεταξύ άλλων να τον μεταπείσει για να παραμείνει στην Τραπεζούντα και δεν αποκλείεται η διοίκηση να του κάνει νέα πρόταση ανανέωσης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο