Πέτυχε χατ τρικ και πανηγύρισε με μπλούζα υπέρ της Παλαιστίνης

Για ακόμη μια φορά, ο Αχμέντ Χασάν έδειξε τη στήριξη του προς την Παλαιστίνη.

Είναι γνωστό ότι ο Αχμέντ Χασάν είναι υποστηρικτής της Παλαιστίνης. Τον περασμένο Οκτώβρη, ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε δημοσίως, συγκλονίζοντας με μια ειδική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αυτή τη φορά, ο Χασάν έδειξε τη στήριξη του με μια μπλούζα και ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Ο Χασάν πέτυχε τα πρώτα του γκολ της σεζόν φέτος με τη φανέλα της Πεντικσπόρ και πανηγύρισε με μια χαρακτηριστική μπλούζα.

Πάνω στην μπλούζα ο Χασάν είχε τοποθετήσει έναν άνδρα από την Παλαιστίνη ο οποίος κρατούσε στα χέρια του το νεκρό 4χρονο παιδί του. Ο Χασάν κατάφερε να πετύχει χατ τρικ μέσα σε εννιά λεπτά στη νίκη της ομάδας του με 5-3.

Το μήνυμα του Χασάν

«Μετακόμισα στην Ευρώπη πριν από 11 χρόνια, γι' αυτό έχω οπαδούς και φίλους που δεν είναι Άραβες, επομένως αυτή η ανάρτηση και οι ιστορίες μου που μοιράζομαι για την Παλαιστίνη είναι για εσάς. Εγώ και οι Άραβες φίλοι μου γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Το Ισραήλ πήρε τη γη της Παλαιστίνης, σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους, κατέστρεψε τα πάντα και η Παλαιστίνη μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπαθώντας να αντεπιτεθεί ακόμη και με τα λίγα όπλα που έχει, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης τους αποκαλούσαν τρομοκράτες!!

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είπαν ότι αποκεφάλισαν 40 μωρά, αλλά δεν υπήρχαν φωτογραφίες ή βίντεο που να το αποδεικνύουν, επομένως είναι μια άλλη ψευδής ιστορία. Είμαι ενάντια σε όποιον σκοτώνει αμάχους ή αθώους ανθρώπους!

Αλλά οι πραγματικοί τρομοκράτες εδώ είναι αυτοί που βομβαρδίζουν ολόκληρη τη χώρα, 2 εκατομμύρια άνθρωποι το 40% από αυτούς είναι παιδιά, κόβουν νερό, ρεύμα, φαγητό, καύσιμα, χρησιμοποιούν διεθνή απαγορευμένα αέρια και λένε ότι πολεμούν ανθρώπινο ζώο!!!

Επίσης, μερικές διασημότητες δημοσίευσαν φωτογραφίες από τη Γάζα λέγοντας I stand with Israel! Μπορείς να σταθείς με όποιον θέλεις απλά μην είσαι ηλίθιος να δημοσιεύεις την τραγωδία στη Γάζα όπως συμβαίνει στο Ισραήλ.

Νομίζω ότι αν έχετε ένα πολύ μικρό κομμάτι καρδιάς θα ήσασταν πραγματικά λυπημένοι και κατεστραμμένοι εκ των έσω αφού δείτε όλα όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη αυτές τις μέρες.

Ελπίζω όταν βρίσκεστε σε μια θέση λήψης αποφάσεων ή βρίσκεστε σε μια συζήτηση σχετικά με αυτό, γνωρίζετε την αλήθεια. Σχεδόν ξέχασα να σας πω ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύουν λογαριασμούς που τολμούν να δείξουν την αλήθεια για αυτήν την θηριωδία. Ποιος νοιάζεται αν αντιμετωπίζουμε συνέπειες προσπαθώντας να είμαστε η φωνή τους έξω από την τάφρο», είχε γράψει ο Χασάν τον περασμένο Οκτώβρη.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο