Νάρα για Ικάρντι: «Την πρώτη μας νύχτα καταστρέψαμε το στρώμα»

Σε... ιδιαίτερες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή με τον Μάουρο Ικάρντι προχώρησε η Γουάντα Νάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η 37χρονη με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων γάμου με τον Ικάρντι, μίλησε για τις αρχές της σχέσης τους, αποκαλύπτοντας ότι ο Αργεντινός στράικερ στα 20 του χρόνια είχε πάει με πάνω από 200 γυναίκες!

Η Νάρα μίλησε και για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, ενώ ήταν παντρεμένη με τον συμπαίκτη και φίλο του Ικάρντι, Μάξι Λόπεζ, τονίζοντας ότι στην πρώτη τους βραδιά κατέστρεψαν το στρώμα του κρεβατιού.

«Ο Μάουρο κι εγώ ήμασταν φίλοι. Δεν νομίζω ότι το είπα ποτέ. Μάλωσα με τον Μάξι Λόπεζ, χωρίσαμε, μέναμε στο ίδιο σπίτι, αλλά κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια.

Η πρώτη νύχτα μαζί του ήταν στο διαμέρισμα του. Από αυτό το στρώμα πρέπει να είχαν περάσει 200 γυναίκες, αλλά μετά από εμένα καταστράφηκε ολοκληρωτικά.

Θυμάμαι τον πόνο που ένιωσα την επόμενη μέρα, γιατί δεν είχα συνηθίσει να δίνω ό,τι μπορώ. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες. Νομίζω ότι αν δεν είχε λειτουργήσει εκείνη η νύχτα, δεν θα είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας

Είχε τέσσερα κινητά με τηλέφωνα γυναικών. Τα χώριζε ανά ηπείρους. Ήταν τρελό. Πέταξα τα κινητά στο νερό και δεν τα βρήκε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γουάντα Νάρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο