Πάει να κάνει... χαλάστρα σε ΑΠΟΕΛ κι Ανόρθωση ο Ουζουνίδης!

Τον περασμένο Οκτώβριο ολοκλήρωσε (πρόωρα και άδοξα) τη δεύτερη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ και στην Κύπρο, ωστόσο η συνέχεια ήταν καλύτερη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού στέφθηκε κυπελλούχος Ρουμανίας με την Κραϊόβα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός στελεχώνει την ομάδα του για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο πλαίσιο της ενίσχυσης έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο δύο παίκτες που ενδιαφέρουν κυπριακούς συλλόγους, όπως αποκαλύπτει η ρουμανική ιστοσελίδα gsp.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Χατζησαϊα και Δημήτρη Γούτα, τους οποίους θέλουν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αντιστοίχως.

Ακολούθως παρατίθεται το σχετικό δημοσίευμα:

Τους Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γούτα θέλει να φέρει στην Κραϊόβα ο Μιχάι Ροτάρου. Οι δύο Έλληνες αμυντικοί είναι ελεύθεροι, αλλά η Κραϊόβα έχει ανταγωνισμό από την Κύπρο. Τους θέλουν επίσης η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ.

Σε δηλώσεις του ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ρουμανικής ομάδας τόνισε: «Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε δύο μετεγγραφές κεντρικών αμυντικών».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γούτα. Τους δύο Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς θέλουν επίσης Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Πλεονέκτημα για την Κραϊόβα είναι ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, που γνωρίζει και τους δύο πολύ καλά, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Χατζηισαΐα στον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-15.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο