Πίττας: «Αν λάβω μια τρελή πρόταση...»

Δηλώσεις σε μέσο της Σουηδίας παραχώρησε ο Κύπριος επιθετικός της ΑΙΚ, Ιωάννης Πίττας. Μεταξύ άλλων ο πρώην άσος του Απόλλωνα σχολίασε και τα πλάνα του για το μέλλον.

Αναλυτικά:

«Έχω συμβόλαιο εδώ για ακόμα 1,5 χρόνο. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει το μέλλον και ειδικά εάν υπάρξει το ενδεχόμενο κάποιοι μεγάλοι σύλλογοι να προσπαθήσουν να με υπογράψουν. Πρώτα απ’ όλα, όμως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου στην ΑΪΚ και να είμαι επαγγελματίας εδώ. Νιώθω ότι παίρνω πολλή αγάπη από τους υποστηρικτές του συλλόγου και θέλω να τους δώσω πίσω το σεβασμό μου. Το κάνω αυτό στο γήπεδο. Μετά είναι ξεκάθαρο. Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και θα δούμε πού θα μας βρει. Ποτέ δεν ξέρεις.

Αν συνεχίσω να σκοράρω και να κερδίζω βαθμούς, όπως κάνω μέχρι τώρα, τότε θα περιμένω κάποιες προτάσεις. Έχω, όμως, συμβόλαιο με την ΑΪΚ, θα διαπραγματευτώ με την ΑΪΚ και θα βρούμε μαζί έναν καλό τρόπο για να δούμε πώς προχωρούμε. Θα δούμε ποιο θα είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Αν αποφασίσουμε μία μεταγραφή, τότε θα πάρω μεταγραφή, αν αποφασίσουμε ότι πρέπει να παραμείνω στο σύλλογο, τότε θα παραμείνω. Ο κύριος μου στόχος είναι να επιστρέψω την αγάπη που έλαβα πίσω στο σύλλογο και στους υποστηρικτές του. Πρέπει να δώσω τουλάχιστον το σεβασμό που αξίζουν».

Για το αν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του: «Δεν μπορώ να το συζητήσω, όμως φυσικά κάθε παίκτης έχει ένα συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους σε σχέση με κάποιον άλλο. Όταν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, φαντάζομαι ότι θα το μάθετε. Είναι δύσκολο να πεις πού θα βρίσκομαι. Ποτέ δεν ξέρεις τι ευκαιρίες σου παρουσιάζονται στο ποδόσφαιρο. Η καριέρα δεν διαρκεί για πάντα και αν λάβω μία τρελή πρόταση ή εάν μεγάλος σύλλογος εμφανιστεί, δεν θα πω «όχι». Θα δούμε, όμως, τι θα συμβεί. Στην ΑΪΚ έχω λάβει πολλή αγάπη από τους φιλάθλους και οι συμπαίκτες μου με σέβονται πάρα πολύ, όπως και όλοι εδώ. Έτσι, είμαι χαρούμενος εδώ.

Ποτέ, όμως, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να είναι ικανοποιημένος και θέλω να πετύχω περισσότερα πράγματα στην καριέρα μου. Γι’ αυτό λέω ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί συο μέλλον. Αν λάβω μία μεγάλη πρόταση, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μέχρι το καλοκαίρι, όμως, είμαι επικεντρωμένος στην ΑΪΚ. Μετά θα δούμε τι θα γίνει. Μέχρι το καλοκαίρι ελπίζω να σκοράρω όσα περισσότερα τέρματα γίνεται για να αναβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο