Μεταγραφικό για Ντάλσιο: «Η μεγάλη επιθυμία του Μιλόγεβιτς»!

«Σειρήνες» για τον Ντάλσιο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να τον αποκτήσει καθώς όπως σημειώνουν στην Σερβία, είναι ο «διακαής πόθος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς». Θυμίζεται πως οι δύο τους συνεργάστηκαν στον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2022/23.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι κοντά στον Ντάλσιο – Η μεγάλη επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Όπως μαθαίνει η «Meridian Sport», ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον Ντάλσιο του ΑΠΟΕΛ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται. Ο μέσος από τη Γουϊνέα-Μπισάου μπορεί να καλύψει τον χώρο του κέντρου ως αντικαταστάτης του Χουάνγκ.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά τα προσόντα του Ντάλσιο, αφού συνεργάστηκαν στον ΑΠΟΕΛ. Ο έμπειρος προπονητής θα μπορούσε να είναι ο βασικός παράγοντας για τη μετεγγραφή του κεντρικού μέσου στο Μαρακανά.

Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βρήκε δίχτυα τρεις φορές και έδωσε έξι ασίστ. Κέρδισε επίσης τον τίτλο του πρωταθλήματος με τον σύλλογο από τη Λευκωσία, του οποίου ηγήθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο