Ερχεται άμεσα το ντοκιμαντέρ για τον θάνατο του Μαραντόνα

Ντοκιμαντέρ που θα προσπαθήσει να φωτίσει τις σκοτεινές πτυχές του θανάτου του Ντιέγο Μαραντόνα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Discovery Plus από τις 28 Δεκεμβρίου μόλις ένα μήνα μετά το θάνατο του.

Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τη μέρα που ο Ντιέγκο Μαραντόνα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, ωστόσο το Discovery+ UK με γοργούς ρυθμούς ανέθεσε στην εταιρεία παραγωγής ITN να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τα αίτια θανάτου του Θεού του ποδοσφαίρου.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «Τι σκότωσε τον Μαραντόνα;» κι αναμένεται να είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο καθώς θα προβληθεί για πρώτη φορά στην πλατφόρμα Discovery Plus στις 28 Δεκεμβρίου.

Οπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» το ντοκιμαντέρ θα εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο θάνατος του Μαραντόνα, δίνοντας κύρια βάση στη ζωή που έκανε. Γι' αυτό και θα γίνουν και συνεντεύξεις με επιστήμονες του αθλητισμού, γιατρούς αλλά και με άτομα τα οποία ζούσαν σε καθημερινή βάση τον Ντιεγκίτο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ντοκιμαντέρ... εξπρές έρχεται για να ρίξει φως στις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του Αργεντίνου θρύλου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο