Απασφάλισε ο Τσέφεριν: «Εκτός Euro και Mundial όποιος παίξει στη Super League!»

Απασφάλισε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή την ίδρυση της European Super League, καθώς χαρακτήρισε «ύπουλα φίδια» του προέδρους των 12 ομάδων και προειδοποίησε τους παίκτες πως όποιος παίξει στη νέα Λίγκα... ξεχνάει Euro και Mundial!

Μπορεί τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ να εμφανίζονται αποφασισμένα για τη δημιουργία μίας κλειστής ελίτ ποδοσφαιρικής λίγκας, ωστόσο η UEFA είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αυστηρές κυρώσεις σε όποιον την παρακούσει.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος αναφέρθηκε στις κυρώσεις που αφορούν τους παίκτες που θα δεχτούν να αγωνιστούν στη European Super League.

«Όποιος ποδοσφαιριστής αγωνιστεί στην κλειστή λίγκα, θα αποβληθεί αυτομάτως από το Euro αλλά και το Mundial», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA.

«Το Champions League θα συνεχιστεί και χωρίς τους 12 συλλόγους που πήραν αυτή την απόφαση. Θα παραμείνουμε ενωμένοι απέναντι σε αυτή την ανοησία.  Η UEFA και ο ποδοσφαιρικός κόσμος εναντιωνόμαστε σε μια κίνηση ντροπιαστική με απώτερο σκοπό το συμφέρον των ομάδων που διακατέχονται από απληστία και τίποτα άλλο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που χαρακτήρισε ύπουλα φίδια τους προέδρους των ομάδων που επιλέγουν να αποσχιστούν.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Ανιέλι: «Δεν έχω ξαναδεί κάποιον άνθρωπο να ψεύδεται τόσο πολλές φορές όπως εκείνος. Μίλησα μαζί του το απόγευμα του Σαββάτου και μου είπε ότι είναι όλα ψέματα. Η απληστία εξαφανίζει όλες τις ανθρώπινες αξίες. Η μεγαλύτερη απογοήτευση από όλους είναι ο Ανιέλι, λέει τόσα ψέματα, είναι απίστευτο. Δε γνωρίζαμε ότι έχουμε τόσο κοντά μας φίδια, τώρα ξέρουμε».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι προεκτάσεις της κόντρας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παίρνουν τρομακτικές διαστάσεις και φαίνεται ότι κινδυνεύουν άμεσα μεγάλες διοργανώσεις με αλλοίωση όσον αφορά στον τρόπο πραγματοποίησης τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο