Τσέφεριν: «Όποιος συνεχίζει να υποστηρίζει τη ESL θα αποβάλλεται από την UEFA»

Ξεκάθαρη είναι η στάση του Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφορικά με τις ομάδες οι οποίες θα συνεχίσουν την στήριξή τους στη European Super League.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν μετά το γεγονός ότι δεν προχωράει το σχέδιο της European Super League, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στις ομάδες οι οποίες συνεχίζουν να συντάσσονται με την ιδέα της κλειστής αυτής λίγκας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», ο Τσέφεριν ξεκαθάρισε πως αυτές θα αποβάλλονται από τις διοργανώσεις της UEFA, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, τελεσίγραφο στους τέσσερις συλλόγους που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την οριστική τους αποχώρηση από την ESL (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μίλαν).

«Όποιος συνεχίζει να είναι εμπλεκόμενος στην Super League, στο μέλλον δεν θα μπορεί να παίξει στις διοργανώσεις της UEFA. Οι διοργανώσεις μας θα είναι φανταστικές ακόμα και χωρίς αυτές τις τέσσερις ομάδες. Εάν κάποιος θέλει να είναι εγωιστής, μπορεί να δοκιμάσει ξανά να σχηματίσει την Super League. Δοκίμασαν ήδη μία φορά και απέτυχαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέφεριν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο