"Δεν είναι για να «παίζει» στην Κύπρο ο Ολυμπιακός"

Το "Φως των Σπορ" αναφέρεται στο αποψινό παιχνίδι της Ομόνοιας κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τονίζει ότι είναι όλα πιθανά την ίδια ώρα που αναφέρει... υποτιμητικά ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι για να παίζει στην Κύπρο. 

Το δημοσίευμα: 

Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ξανά αναλύσεις για τη σημασία που έχει αυτή η πρόκριση για τον Ολυμπιακό, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Και επειδή τίποτα δεν έχει κατακτηθεί ακόμη, παρά τα μεγάλα πλεονεκτήματα που ήδη έχουν διαμορφωθεί, θα είναι εγκληματικό για τον πειραϊκό σύλλογο, τον Μαρτίνς και τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον επαναληπτικό σαν τελειωμένη υπόθεση. Αλλά επειδή δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, ειδικά με τον Πορτογάλο στον πάγκο και τις διαρκείς προτροπές του για προσοχή και προσήλωση στα 90 λεπτά που εκκρεμούν, ο Ολυμπιακός λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Λογικά. Διότι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλα μπορούν να συμβούν. Και οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι στην... Κύπρο πράγματι όλα μπορούν να συμβούν!

Γενικά στην Κύπρο δεν είναι για να «παίζει» ο Ολυμπιακός. Είναι για να... παίζει καλά. Και να έχει σοβαρότητα και αγωνιστικότητα. Έχει πάρα πολλά να κερδίσει η ομάδα του Μαρτίνς αν κάνει σωστά τη δουλειά το βράδυ στο ΓΣΠ. Και πολύ περισσότερα να χάσει, εάν γίνει η «στραβή» και συμβούν αυτά που πάντα είναι... πιθανά στο ποδόσφαιρο. Τα φαβορί είναι στα χαρτιά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι απολύτως στο χέρι και τη διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην Αθήνα με την τούρτα της πρόκρισης να έχει το κερασάκι της νίκης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο