Χαμός-Απειλούν τη FIFA και την UEFA! Τα δικαστήρια και τα 4 δισ. ευρώ

Στην αντεπίθεση περνούν οι 12 σύλλογοι της European Superleague, απειλώντας με δικαστική προσφυγή τις FIFA και UEFA.

Δείτε και αυτό: Εξαγριωμένοι στην UEFA - Θέλουν άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων

Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο επικρατεί... πανικός και μετά τις απειλές της FIFA και της UEFA προς τις 12 ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους κλειστή λίγκα, με σοβαρότατες ποινές, η European Super League πέρασε στην αντεπίθεση. Με επιστολή της στην παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία που αποκαλύπτει το Associated Press, αναφέρει ότι έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 4 δις ευρώ κι απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: 

«Η επίσημη δήλωσή σας μας αναγκάζει να πάρουμε προστατευτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας από μια τέτοια επιθετική αντίδραση, που όχι μόνο θα θέσει σε κίνδυνο την επιχορήγηση που έχουμε πάρει, αλλά θα είναι και παράνομη.

Γι' αυτό τον λόγο, η Super League Company έχει κάνει ήδη κινήσεις στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ίδρυση και λειτουργία της διοργάνωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουν όλες οι λογικές και διαθέσιμες ενέργειες για να προστατευθούν η διοργάνωση και οι μέτοχοί τους, δεδομένης της ανεπανόρθωτης ζημιάς που θα έρθει αν για οποιονδήποτε λόγο μας στερηθεί το δικαίωμα να φτιάξουμε τη European Super League και να μοιραστούμε τα λεφτά από τη χορηγία». 

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο