"Ο κόσμος θέλει κίνητρο για να μπει και αυτός στο παιχνίδι"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, τον Ευαγόρα Χριστοφή, ενόψει της αποψινής ρεβανς των πρασίνων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ΓΣΠ στις 19:00.

Οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι πολύ δύσκολο το έργο της Ομόνοιας απόψε, αλλά είδαμε στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πολλές ανατροπές. Είναι απρόβλεπτο και όλοι μπορούν να έχουν ελπίδες. Υπάρχει λογική, το 2-0 είναι μία πραγματικότητα όπως και η εμφάνιση των δύο ομάδων. Η Ντιναμό είναι μία πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα χρειαστούν πολλές συγκυρίες για ανατροπή αυτού του σκορ. Δεν μπορεί κανείς να διαγράψει καμία ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι την Ντιναμό να δίνει γήπεδο στην Ομόνοια, με σύστημα υπομονής. Είναι καλό να έχεις επιθετικές διαθέσεις, η Ομόνοια δεν νομίζω από την αρχή να παίξει ανοιχτά.

Χρειάζεται ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Η Ομόνοια του πρώτου αγώνα, δεν ήταν διαφορετική από αυτή που ξέραμε. Ήταν αυτή της συμπαγής άμυνας, μπροστά έκανε λίγες ευκαιρίες. Η βελτίωση απόψε θα πρέπει να είναι στον επιθετικό τομέα, αυτό είναι το κλειδί. Στο πρώτο ημίχρονο στην Κροατία οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες.

Η παρουσία του κόσμου για την Ομόνοια είναι τεράστιο όπλο, όμως ελπίζω τα πράγματα να έρθουν με τέτοιο τρόπο που να μπορεί και ο κόσμος να σπρώξει στο παιχνίδι. Εγώ έζησα αυτό τον παλμό, όμως και ο κόσμος θέλει ένα κίνητρο, για παράδειγμα ένα γκολ στο α' ημίχρονο".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο