Αισιόδοξη η πρωθυπουργός της Σκωτίας για παρουσία θεατών στο Euro

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζιον, δήλωσε αισιόδοξη ότι ένας μεγάλος αριθμός θεατών θα επιτραπεί να παρακολουθήσει αγώνες στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παρά την πανδημία του κορονοϊού.

Το «Χάμπντεν Παρκ» στη Γλασκόβη πρόκειται να φιλοξενήσει τρεις αγώνες του Δ΄ Ομίλου του EURO και έναν ακόμη για τη φάση των «16» τον Ιούνιο, ενώ η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σκωτίας υπέβαλε τα σχέδιά της στην UEFA πριν από την προθεσμία της Τετάρτης.

«Ενώ αυτές δεν είναι τελικές αποφάσεις για εμάς, είμαι αισιόδοξη ότι θα έχουμε αγώνες εδώ στη Σκωτία με αρκετούς θεατές» δήλωσε η Στέρτζιον στα τοπικά ΜΜΕ και συνέχισε: «Ένας αρκετά καλός αριθμός θεατών θα βρίσκεται στο Χάμπντεν για αυτούς τους αγώνες».

«Πρόκειται για συζητήσεις και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν από τις αρμόδιες αρχές... Πρέπει να υποβάλλουμε τις προτάσεις μας στην UEFA και στη συνέχεια πρέπει να τις αξιολογήσουν, και θα εναπόκειται να τις εξετάσουν εν ευθέτω χρόνω».

Η Σκωτία αρχίζει τους αγώνες της στον 4ο όμιλο του EURO 2020 εναντίον της Τσεχίας στο «Χάμπντεν Παρκ» στις 14 Ιουνίου. Η Αγγλία και η Κροατία είναι οι άλλες δύο ομάδες του Δ΄ Ομίλου.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020, το οποίο αναβλήθηκε για ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο