Διαβάζει τα σπαράγγια της για να δει πόσο μακριά θα πάει η Αγγλία στο Euro

Έχουμε δει διάφορους τρόπους πρόβλεψης αποτελεσμάτων σε μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις με κορυφαίο ίσως τον Πολ το χταπόδι που επιτρατεύτηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και τα πήγε εξαιρετικά.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας (πρώτη σέντρα την Παρασκευή), μια γυναίκα στη Βρετανία προσπαθεί να βγάλει άκρη με το τι θα κάνει η Αγγλία στη σημαντική αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Η 67χρονη Jemima Packington δεν είναι άγνωστη στη Βρετανία. Το όνομά της έχει γραφτεί αρκετές φορές στις εφημερίδες καθώς έχει προβλέψει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit, τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και την αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια.

Όπως λέει η ίδια, η Εθνική Αγγλίας θα κατακτήσει το φετινό Euro γιατί αυτό της είπαν τα… σπαράγγια της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η πρόβλεψή γίνεται με μια πολύ ιδιαίτερη μέθοδο. Η Packington πετά τα σπαράγγια στον αέρα και βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο πέφτουν στο έδαφος διαβάζει το μέλλον.

Μένει να δούμε πόσο σωστή είναι η μαντεψιά της και αν τα Τρία Λιοντάρια θα δικαιώσουν τις προσδοκίες των Άγγλων οπαδών.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο