«Να μην αφήσουμε τον Γιαμάλ να αισθανθεί άνετα»

Ο Αντριέν Ραμπιό μιλώντας πριν από τον ημιτελικό με την Ισπανία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν όσο πιο άβολη γίνεται τη ζωή του Γιαμάλ.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ισπανία στην Allianz Arena με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Euro 2024 τη 14η Ιουλίου, μια αναμέτρηση που αναμένεται να έχει μπόλικο ενδιαφέρον.

Ο Αντριέν Ραμπιό στις δηλώσεις που παραχώρησε πριν από τον κρίσιμο αγώνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λαμίν Γιαμάλ, με τον οποίο μίλησε με πολύ καλά λόγια, ωστόσο δεν πρέπει να αισθανθεί άνετα.

«Είδαμε ότι είναι ένας παίκτης που ξέρει να διαχειρίζεται την πίεση πολύ καλά. Έχει πολλές δεξιότητες και είναι ικανός να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο και με την ομάδα του αλλά και στα μεγάλα τουρνουά.

Ωστόσο είναι πάντα περίπλοκο να να διαχειρίζεσαι έναν ημιτελικό, αλλά θα είναι στο χέρι μας να του βάλουμε πίεση και να μην τον αφήσουμε να αισθανθεί άνετα και να του δείξουμε ότι για να παίξει σε τελικό Euro πρέπει να κάνει περισσότερα από όσα έκανε μέχρι τώρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μέσος της Γιουβέντους για τον Γιαμάλ.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο