«Ο Σάουθγκεϊτ μας πήγε στο επόμενο επίπεδο»

Ο Λουκ Σο αποθέωσε τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκειτ, μιλώντας πριν τον ημιτελικό με την Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μας πήγε πραγματικά στο επόμενο επίπεδο, κανένας προπονητής δεν ήταν πραγματικά τόσο επιτυχημένος όσο αυτός κι όσο αυτό που έκανε πρόσφατα. Τώρα είναι άλλος ένας ημιτελικός μπροστά μας κι εμείς ως παίκτες τον αγαπάμε.

Νομίζω ότι είναι πολύ καλός, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους παίκτες του και ποιες είναι οι ανάγκες τους. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε σε αυτήν την ομάδα είναι αυτό που δημιούργησε ο Γκάρεθ και μας βοηθά να προετοιμαστούμε βαθιά σε αυτά τα παιχνίδια.

Είτε παίζεις καλό είτε κακό ποδόσφαιρο, το σημαντικό είναι να κερδίζεις παιχνίδια. Είτε αρέσει στον κόσμο είτε όχι, ο τρόπος που παίζουμε, είμαστε στον ημιτελικό και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Πρέπει να έχουμε πίστη. Η πίστη σίγουρα χτίζεται με τα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι στο χέρι μας να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Το κίνητρο είναι τεράστιο… Δεν είμαστε ακόμα εκεί στον τελικό, έχουμε ακόμα ένα τεράστιο παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αλλά ναι, φυσικά η πείνα και το κίνητρο είναι στο υψηλότερο επίπεδο και ναι, είμαστε έτοιμοι».

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο