Το πρόγραμμα για Φλόρα Ταλίν

Η Ανόρθωση ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων πριν το παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν.

Αναλυτικά:

''Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για τις διασκέψεις τύπου και τις προπονήσεις της Τετάρτης(20/10) ενόψει του αγώνα μας με τη Φλόρα Τάλιν (21/10, 19:45) στα πλαίσια των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ο προπονητής μας κ. Τιμούρ Κετσπάγια καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου στις 12:00 στο συνεδριακό του ΓΣΠ. Τα ΜΜΕ που θα παραστούν μπορούν να παραλάβουν και τις διαπιστεύσεις τους για τον αγώνα. Όσα δε μπορέσουν να το πράξουν, οι διαπιστεύσεις θα είναι διαθέσιμες στο ΓΣΠ και το ταμείο Δ2Α την ημέρα του αγώνα.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας θα διεξαχθεί στις 17:00 στο προπονητικό μας κέντρο «Α. Καρράς». Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα πρώτα της 15 λεπτά. Στις 19:30 θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» και η εκδήλωση του σωματείου για τις εθνικές επετείους, στην οποία θα παραστεί και τιμηθεί η ΑΕ Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου. 

Η συνέντευξη τύπου του κ. Jürgen Henn και ενός ποδοσφαιριστή της Φλόρα Τάλιν θα λάβει χώρα στις 18:15 και η τελευταία προπόνηση στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ στις 19:00. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα πρώτα της 15 λεπτά''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο