Πρώτη φορά χωρίς περιθώριο λάθους!

Είναι ο μοναδικός σύλλογος της χώρας που μετά την παρθενική πρόκριση (2020) εμφανίζεται αδιάλειπτα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Προκειμένου να συνεχίσει το σερί της, η Ομόνοια χρειάζεται αυτό το καλοκαίρι μια πρεμιέρα.

Το 2020 και το 2021 η προσπάθειά της είχε αρχίσει από το Τσάμπιονς Λιγκ, το 2022 από το Γιουρόπα Λιγκ. Και στις τρεις περιπτώσεις, δηλαδή, είχε (τουλάχιστον ένα) μαξιλαράκι ασφαλείας: ένας αποκλεισμός δεν την άφηνε εκτός Ευρώπης, απλώς την «υποβίβαζε» στην αμέσως χαμηλότερη διοργάνωση.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εκκινώντας από τον β’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ το «τριφύλλι» δεν έχει το παραμικρό περιθώριο στραβοπατήματος, το λάθος -όποτε και αν έλθει- θα είναι μοιραίο.

Είναι μια πρωτόγνωρη συνθήκη για τους «πράσινους», καθώς το 2020 βρέθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα εκκινώντας από τον α’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2021 πέρασαν στους αντίστοιχους του Κόνφερενς έχοντας αρχίσει από το β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πέρυσι τους είχαν εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους (τουλάχιστον) του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς η αφετηρία τους ήταν τα πλέι οφ του Γιουρόπα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο