Αυγουστή: ''Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε την ποιότητα μας''

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει αύριο τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγώνας είναι μονός.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου και μεταξύ άλλων σημείωσε πως αυτό που μετρά είναι στο τέλος η πρόκριση. Στάθηκε επίσης και στον μικρό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

''Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε στον αγωνιστικό χώρο γιατί είναι ένα μικρό γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Και οι δύο ομάδες θέλαμε να μην αγωνιστούμε μαζί αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο, κάθε ομάδα θα προσπαθήσει για να περάσει στον επόμενο γύρο. Σίγουρα η δική μας ομάδα έχει προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουμε πως στον ΟΦΗ υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να εφαρμόσουμε το δικό μας πλάνο στο γήπεδο. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, έχουν περάσει αρκετά δύσκολα ματς και ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο''.

''Για τον Γιούστε είναι κάτι που αφορά αυτόν και την οικογένεια του. Αν καταφέρει να είναι εδώ θα είναι σημαντικό. Έχουμε ετοιμαστεί, αν δεν βρίσκεται μαζί μας να βάλουμε παίκτη που θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί''.

''Είναι μικρό το γήπεδο. Ο αντίπαλος θα κάνει το παιχνίδι του και εμείς το δικό μας. Είναι καλοδουλεμένη ομάδα και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα σε τιμωρήσει. Είναι μικρός ο αγωνιστικός χώρος και από το πουθενά μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτα ή και στα 120. Να εφαρμόσουμε την ποιότητα μας, αυτό που μετρά είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο''.

''Ήμασταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ με τον προπονητή του ΟΦΗ. Υπάρχουν οι φιλίες, αλλά στο παιχνίδι θα πάμε για την πρόκριση. Στο γήπεδο υπάρχει ο στόχος της πρόκρισης, έξω από το γήπεδο είμαστε φίλοι''.

Από πλευράς των παικτών μίλησε ο Ζοάο Πέδρο:

''Είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τις δυσκολίες αλλά και το πλάνο μας. Θέλουμε να πάμε μακριά και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο