Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Απόλλωνα

Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Άντραχτ και του Απόλλωνα, σημειώθηκαν την Τρίτη το βράδυ στην οδό Κάιζερ, στην περιοχή Γκίσεν, στο κέντρο της Έσσης.

Ήταν γύρω στις 10 και 30 το βράδυ όταν επτά οπαδοί του Απόλλωνα, οι οποίοι κάθονταν σε ένα εστιατόριο και παρακολουθούσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση, όταν τρεις άγνωστοι τους πλησίασαν και τους ρώτησαν, αν και ήταν ουδέτερα ντυμένοι, αν είναι οπαδοί του Απόλλωνα. Οι επτά απάντησαν καταφατικά και τότε δέχτηκαν επίθεση από τους τρεις αγνώστους, οι οποίοι άρχισαν να τους κλωτσάνε. Οι επτά οπαδοί έφυγαν από το χώρο του εστιατορίου, ωστόσο εκεί τους περίμεναν 20 κουκουλοφόροι που τους επιτέθηκαν. Οι επτά κατάφεραν να ξεφύγουν και τράπηκαν σε φυγή, οι κουκουλοφόροι τους κυνήγησαν και το περιστατικό έληξε όταν περιπολικά της αστυνομίας της Έσσης πλησίασαν.

Οι 6 από τους 7 Κύπριους οπαδούς, μεταξύ 18 και 25 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά. Η αστυνομία της Έσσης διερευνά την υπόθεση, προς το παρόν, όμως, δεν είναι ξεκάθαρο αν οι κουκουλοφόροι και οι τρεις άντρες που επιτέθηκαν στους νεαρούς οπαδούς από την Κύπρο, είναι οπαδοί της Eintracht.

Δεδομένου ότι και στο παρελθόν, έχουν καταγραφεί βίαιες επιθέσεις μεταξύ οπαδών και δεδομένου ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι τεταμένη, οι αρχές αξιολογούν τον αυριανό αγώνα ως παιχνίδι υψηλού κινδύνου και έχουν υιοθετηθεί αυστηρά μέτρα ελέγχου, μεταξύ των οποίων αυστηρός διαχωρισμός των περιοχών από τις οποίες θα περάσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Η γερμανική αστυνομία έχει προειδοποιήσει πως σε περίπτωση σύγκρουση η παρέμβαση των μελών της θα είναι άμεση και αποφασιστική.

Εδώ το δημοσίευμα

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο