Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλά για τους ευρωπαίους

Στο Ράδιο Πρώτο για τα ευρωπαϊκά ραντεβού των ομάδων μας, μίλησε ο πόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Το αρχικό του σχόλιο ήταν για τον κορωνοϊό: "Η πανδημία πήρε πίσω τον αθλητισμό και ήταν αναμενόμενο. Σαν ΚΟΑ αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια επειδή σε αυτή την κλεισούρα δεν έμεινε απαθής ο ΚΟΑ και έκανε πολλές προσπάθειες, φιλμάκια για γυμναστική όλων των ηλικιών στο σπίτι, έκανε φιλμάκια με τους Ολυμπιακονίκες μας και διατηρήσαμε με αυτό τον τρόπο ότι βοηθήσαμε τον κόσμο να γυμναστεί".

Για τις ομάδες

Ομόνοια: "Χάρηκα για την Ομόνοια. Όλοι οι άλλοι μεγάλοι προκρίθηκαν σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Τώρα το πέτυχε και η Ομόνοια. Ήταν άσβεστος πόθος και συγχαρητήρια στην ομάδα. Οι μονοί αγώνες βοήθησαν πάρα πολυ. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά κακά τα ψέματα στο ποδόσφαιρο είδαμε πολλά φαβορί να συντρίβονται και η Κύπρος είναι το παράδειγμα. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα μας θα πετύχει τον άθλο.

Δεν θα επηρεάσει την Ομόνοια για το πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο Μπεργκ αν δεν υποτιμήσει ο Ολυμπιακός. Έκανε εξαιρετική διαχείριση ο προπονητής της Ομόνοιας".

Απόλλων: "Κράτησε το βασικό κορμό και τεχνική ηγεσία. Έχει μια σταθερότητα και ενισχύθηκε εκεί που πονούσε. Ειδικά το τελευταίο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά για να δώσουν το κάτι παραπάνω"

ΑΠΟΕΛ: "Βρίσκει πάντα τον τρόπο να δυναμώνει. Ήταν απογοητευτικό ο ΑΠΟΕΛ στις αρχές και ηταν έκπληξη για μένα. Όμως, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ποτέ πρόβλημα να αλλάξει όλη την ομάδα για να παρουσιάσει την κατάλληλη χημεία"

Ανόρθωση: "Η πιο δύσκολη η αποστολή, όμως, είναι ομάδα με πολλές εμπειρίες στην Ευρώπη και ο Τιμούρ ειναι ο πιο κατάλληλος να την οδηγήσει σε αυτή τη δύσκολη αποστολή"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο