«Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους παίκτες μου»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από την Λίμπερετς ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Αναλυτικά

«Το μεγαλύτερο λάθος ήταν πως δεν βάλαμε γκολ. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που είχαμε αλλά ούτε αποφασιστικότητα. Είμασταν καλύτεροι από το αντίπαλο και πληρώσαμε το λάθος μας. Υπάρχει απογοήτευση. Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο και ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν είναι μια ομάδα που θα κυκλοφορήσει την μπάλα. Έγινε η φάση του πέναλτι που μείναμε έξω. Ζήσαμε την άσχημη πλευρά του αγώνα σήμερα. Όταν είχαμε ευκαιρίες από την μικρή περιοχή και δεν τα βάζεις. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω και έπαιζε με μακρινές μπαλιές. Δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους παίκτες μου πως δεν είχαν διάθεση. Περίμενα να πάμε στην παράταση αλλά έγινε αυτή η φάση. Όταν χάσεις ένα παιχνίδι από μια φάση δεν μπορείς να λέες πως φταίει αυτό και αυτό. Υπάρχει απογοήτευση και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Είναι μια μέρα που είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Όταν υπάρχουν μονά παιχνίδια μπορεί να κερδίσει ο ένας τον άλλο. Ήταν και πιο τυχερός ο αντίπαλος. Δεν θυμάμαι κάποια φάση που να έκανε ο αντίπαλος»

Τι είπε αργότερα στη διάσκεψη τύπου: 

«Ήμασταν η ομάδα που έλεγχε το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν θυμάμαι ο τερματοφύλακας να επέμβει. Δυστυχώς χάσαμε. Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Το μόνο που έκανε ο αντίπαλος είναι να αμύνεται.

Δυστυχώς αυτή είναι η διαδικασία των μονών παιχνιδιών. Δίνει την ευκαιρία σε μια ομάδα χωρίς να είναι καλή να πάρει τη νίκη. Το χρονικό σημείο του γκολ δεν μας έδωσε την ευκαιρία να αντιδράσουμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας αξίζει σε καμία περίπτωση. Η ομάδα μας έλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο