Πετεβίνος: «Απογοήτευση και πίκρα»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος εξέφρασε την απογοήτευση του μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Λίμπερετς και τόνισε ότι οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα θα έπρεπε να σκοράρουμε νωρίς γιατί φαινόταν ότι η Σλόβαν δεν είχε πολλά πράγματα να παρουσιάσει. Ήταν διαβασμένη, αλλά εμείς προσπαθήσαμε παίξαμε ποδόσφαιρο. Χάσαμε από ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις. Σου μένει απογοήτευση και πίκρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην τα βάλουμε με τον εαυτό μας. Θέλαμε να περάσουμε στους ομίλους όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προσηλωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Όσο προσπαθείς για να πετύχεις το γκολ, θα πρέπει να προσέχεις και πίσω. Σε αυτά τα παιχνίδια μπορείς να είσαι καλύτερος για 89 λεπτά και να σου κάνουν μια αντεπίθεση. Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε. Δυστυχώς ήρθε το πέναλτι εκεί που δεν μπορείς να αντιδράσεις.

Δεν να απαντήσω αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τάμαρι. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. πρέπει να προσηλωθούμε και να δούμε το μέλλον».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο