Κ. Αποστολίδης: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ…αλλά δεν υποτιμάς την Ομόνοια»

Με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ του 1976 Κούλλη Αποστολίδη, όταν αγωνίστηκε με την Ομόνοια για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό αγώνα ήρθε σε επικοινωνία το Ράδιο Πρώτο και ο Θεόδωρος Καυκαρίδης. 

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Πάντα ένας αγώνας σε τέτοιο επίπεδο είναι παιχνίδι με το δικό του ενδιαφέρον. Δεν μπορείς ποτέ να πεις πριν από το παιχνίδι πως θα πάει. Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Αλλά η μπάλα παίζεται στον αγωνιστικό χώρο». 

Για τον σημερινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ στους αγώνες του φέτος στην Ευρώπη τα πήγε πολύ καλά. Με την Μπεσίκτας αλλά και με την Μπενφίκα. Παίζει σημαντικό ρόλο όχι η τύχη με την έννοια της τύχης αλλά να σου «καθίσει» η φάση. Δεν το είχαμε στους αγώνες με την Κράσνοταρ. Γενικά όμως ο ΠΑΟΚ τα πήγε καλά. Παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δυσκολεύεται στο να πετύχει γκολ. Τουλάχιστον αυτό δείχνει μέχρι τώρα. Η Ομόνοια δεν είναι αντίπαλος που μπορείς να υποτιμήσεις. Την είδαμε και με τον Ολυμπιακό ότι δεν δέχεται εύκολα γκολ». 

«Είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλός πίσω. Ο ΠΑΟΚ στην φετινή περίοδο έχει μια αδυναμία στην μεσοαμυτνική του λειτουργία. Θέλει προσοχή». 

«Η Ομόνοια θα παρουσιαστεί σήμερα στο γήπεδο συγκεντρωμένη στην άμυνα της και στο κέντρο του γηπέδου. Θα βασιστεί στις κόντρα επιθέσεις. Και για τον ΠΑΟΚ είναι δίκοπο μαχαίρι. Θα πρέπει να σκοράρει και θα θέλει την προσοχή στις κόντρα επιθέσεις». 

Για τον αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες το 1976: «Πολλές φορές μας έχουν ρωτήσει. Το ποδόσφαιρο τότε με το τώρα δεν υπάρχει βάση σύγκρισης. Ήταν γεμάτη η Τούμπα, η ομάδα η σημερινή είναι μια καλή ομάδα αλλά δεν εκπέμπει αυτό το δέος. Είναι στοιχεία που ευνοούν την Ομόνοια στον σημερινό αγώνα. Αλλά γνωρίζεις πως ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Εμείς σαν ΠΑΟΚ στερηθήκαμε τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από μια-δυο φάσεις. Χρειάζεται και η τύχη αν σου κάνει η μπάλα το κέφι»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο