Αουγκούστο: 'Έπρεπε να κερδίσουμε την Ομόνοια'

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια και την προσπάθεια που θα κάνει ο Δικέφαλος για διάκριση στο Europa League.

"Νομίζω πως το ξεκίνημα στη σεζόν, ήταν ονειρεμένο. Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα. Απέναντι στην Ομόνοια κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά, είναι ενωμένη και πιστεύω πως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο".

Αν η ισοπαλία με την Ομόνοια κάνει την αποστολή του ΠΑΟΚ πιο δύσκολη για την συνέχεια: "Ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, ωστόσο, εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Σήμερα χάσαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά, να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν το θέλαμε αυτό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τα άλλα παιχνίδια, έτσι ώστε να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό θα το καταφέρουμε αν συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο