Γρηγόρη: "Έχουμε στείλει επιστολή και ακόμα περιμένουμε"

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη μίλησε μετά την διάσκεψη τύπου για τον νέο χορηγό και αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλαν οι πράσινοι στο Υπουργείο Υγείας πριν οκτώ μέρες έτσι ώστε να υπάρξει μικρή μερίδα κόσμου στις κερκίδες την Πέμπτη με την PSV. 

Αν έγιναν ενέργειες για να έρθει κόσμος στο γήπεδο;

"Είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι της Ομόνοιας μέσα στην έδρα της. Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε αποστείλει επιστολή στο Υπουργείο Υγείας για να βρούμε τρόπους για να βρεθούν φιλάθλοι στο γήπεδο. Προχωρήσαμε και στείλαμε υπενθυμιτική επιστολή και ακόμα περιμένουμε. Θέλουμε τους φιλάθλους σε όλα τα παιχνίδια. Αν το Υπουργείο δει το θέμα του ποδοσφαίρου με καλύτερο τρόπο, υπάρχουν οι λύσεις. Εδώ είμαστε 20 άτομα και είναι μια χαρά και δεν καταλαβαίνω γιατί στο ΓΣΠ δεν μπορούν σε κάθε κερκίδα να είναι 500-700 άτομα. Το ποδόσφαιρο προσφέρει στην οικονομία και η κυβέρνηση πρέπει να το αντιμετωπίσει όπως τις άλλες επιχειρήσεις. Ακόμα ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι για τους φιλάθλους μας Λεμεσό και Πάφο. Δεν μπορούν να πάνε σε καφετέριες να δουν τον αγώνα και δεν ξέρουμε πως να το χειριστούμε. Είναι ευθύνη του Υπουργείου να βρει τις λύσεις.

Θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε όλους το ποσό για τα πακέτα. Περιμέναμε μήπως αλλάξει κάτι. Όποιοι θέλουν μπορούν από τώρα να πάρουν τα λεφτά πίσω.

Στείλαμε την επιστολή πριν οκτώ μέρες και την υπενθυμιτική πριν τρεις μέρες"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο