"Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε, να διδαχθούμε και να ανταποκριθούμε"

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γρανάδα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπέργκ.

Αναλυτικά

Το αρχικό του σχόλιο: «Η Γρανάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και παίξουμε γρήγορα ώστε να σκοράρουμε. Είναι μια ομάδα με φυσικές δυνάμεις, είναι ποιοτική και είναι ένα καλό τεστ για εμάς».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να προκριθεί: «Είναι δύσκολο να προκριθούμε. Ακόμα και ισοπαλίες να φέρουμε, είναι δύσκολο. Ήταν ισοδύναμα τα παιχνίδια, ίσως στα δύο τελευταία οι αντίπαλοι μας να ήταν καλύτεροι. Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε, να διδαχθούμε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Το επίπεδο της Γρανάδα είναι ψηλότερο από αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς».

Για τα κλειδιά του θετικού αποτελέσματος: «Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και ταχύτητα όταν έχουμε την κατοχή και είμαστε την επίθεση. Είναι καλό για εμάς, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλουμε να μάθουμε».

Για τα δυνατά σημεία του πρώτου αγώνα και πως θα τα περιορίσει αύριο: «Είχαμε καταφέρει να τα περιορίσουμε. Αν δεν μέναμε με 10 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η Γρανάδα έπαιζε πιο γρήγορα. Περιμένουμε και αυτό αύριο, είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Προσαρμοστήκαμε στο δεύτερο μέρος και βελτιωθήκαμε. Δεν θέλω να επεκταθώ για το 2-0, καταφέραμε να μικρύνουμε τις διαφορές. Είχαμε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Παιχνίδια σαν αυτά μπορούν να μας βελτιώσουν».

Το σχόλιο του Κούσουλου ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, επιθετική, επικίνδυνη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Να είμαστε καλοί αμυντικά και να παίξουμε γρήγορα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο