Να φωνάξουν ότι είναι εδώ!

Η Ομόνοια στις ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις ασχέτως αποτελεσμάτων, έβγαλε χαρακτήρα και στο τέλος αν και βαθμολογικά δεν ήταν κερδισμένη, ήταν... ηθικά. Ο Μπεργκ είδε ην ομάδα του και στο ματς στη Τούμπα, ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό, όπως είδε και στον αγώνα με τη PSV στο ΓΣΠ ότι η Ομόνοια το πάλευε μέχρι τέλους, ένα γκολ όμως των Ολλανδών στις καθυστερήσεις δεν απέφυγε την ήττα.

Η Ομόνοια φέτος στα ευρωπαϊκά της ραντεβού έβγαζε τόσο τον Νορβηγό τεχνικό όσο και τον κόσμο της ομάδας ασπροπρόσωπο, αφού η εικόνα της Ομόνοιας ήταν τέτοια που άφηνε ικανοποιημένο τον Μπεργκ. 

Κάτι που λείπει από τα ματς πρωταθλήματος, αφού η Ομόνοια έχει πάρει τον κατήφορο και θα πρέπει σύντομα να συνέλθει. Η αποψινή αναμέτρηση στη Γρανάδα είναι η δυσκολότερη του πέμπτου ομίλου που έχει ν’ αντιμετωπίσει Ομόνοια, όμως θα πρέπει να το απολαύσει, να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει μέσα από την απόδοση της, τη ζωντάνια στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους και ο σημερινός αγώνας (22:00), είναι μία ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι εδώ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο