"Σε ευνοϊκή θέση ο ΠΑΟΚ, θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη του αγώνα"

Σε πιο ευνοϊκή θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με την Ομόνοια σύμφωνα με όσα είπε ο ο παίκτης του Ερμή, Βασίλης Καραγκούνης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι 'πράσινοι' είναι μια ποιοτική ομάδα που έχει μείνει πίσω στη μάχη της πρόκρισης και έχει ένα δύσκολο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, δύο στοιχεία που θα παίξουν ρόλο. 

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το Ομόνοια - ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ θεωρείται φαβορί καθώς είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Ομόνοια έχει μείνει πολύ πίσω στη μάχη. Επίσης, στα τελευταία παιχνίδια έχει αρνητικά αποτελέσματα και έχει και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια ευνοϊκή θέση. Η Ομόνοια όπως και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση. Είναι δυνατές ομάδες και θα έχει ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Η Ομόνοια έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, το οποίο βασίζεται αρκετά σε κάποιες μονάδες που έχει. Αν περιοριστούν αυτά, περιορίζεται και το παιχνίδι της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν είναι ποιοτικοί. Έχει κάποιους παίκτες κλειδιά που βασίζεται πάνω τους». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο