"Θα συνοδεύσουμε την αποστολή με αυτοκίνητα και μηχανές"

Ο πρόεδρος Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Λευκωσίας μίλησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στην Ελλάδα για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Ομόνοια και την υποδοχή της αποστολής στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Σταυρινίδης στο Metropolis 95.5:

Για το ματς Ομόνοια-ΠΑΟΚ: «Είναι ιδιαίτερη μέρα και λόγω της κατάστασης δεν μπορούμε να δούμε από κοντά τον ΠΑΟΚ. Είχε γύρω στα 50-70 άτομα, είναι και καθημερινή, όσοι πήραν από κανένα αυτόγραφο ήταν τυχεροί».

Για το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ στην Κύπρο: «Έχουμε σύνδεσμο σε κάθε πόλη, υπάρχει αρκετός κόσμος. Όμως λόγω της κατάστασης δεν μπορούμε να πάμε να απολαύσουμε τον ΠΑΟΚ».

Θα κάνουν κάτι πριν το ματς: «Θα πάμε από το ξενοδοχείο να συνοδεύσουμε την ομάδα όσοι μπορούμε με αυτοκίνητα και μηχανές».

Μίλησαν με ανθρώπους της ομάδας: «Είναι δύσκολο λόγω της κατάστασης. Ίσως μετά το παιχνίδι».

Για τους περιορισμούς στην Κύπρο: «Στις 7 κλείνουν τα μαγαζιά και μετά τις 9 δεν κυκλοφορεί άνθρωπος. Είναι δύσκολο για τις λέσχες, δεν μπορούμε να δούμε τα ματς και δεν έχουν όλοι συνδρομητική τηλεόραση στα σπίτια τους».

Για όσα λένε οι οπαδοί της Ομόνοιας: «Λένε ότι η Ομόνοια δε θα ασχοληθεί λόγω πρωταθλήματος, αλλά εμείς πρέπει να κατεβούμε να κερδίσουμε. Να τους βάλουμε δυο γκολ και να τελειώνουμε».

Θα γίνει κάτι για τον Νάσο Κωνσταντίνου: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε, είναι δύσκολο λόγω της κατάστασης. Είναι 1,5 ώρα το δρομολόγιο Λευκωσία-Πάφος».

Παραλειπόμενα: «Είχε πολλά συνθήματα όταν κατέβηκε η ομάδα από το λεωφορείο. Ο ΠΑΟΚ έρχεται σπάνια στην Κύπρο, ήμασταν τυχεροί στην κλήρωση και άτυχοι μαζί».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο