"Δεν συμφωνώ καθόλου με τον μηδενισμό, είναι ο ίδιος προπονητής τον οποίο αποθεώναμε"

Ο Ανδρεάς ή Άντρος Χαρίτου θεωρείται εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων που υπερασπίστηκαν ποτέ την εστία της Ομόνοιας. Ο ίδιος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο μίλησε για τον αποψινό αγώνα της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΚ αλλά και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Χαρίτου στο Ράδιο Πρώτο και στον Πολύβιο Αλεξάνδρου:

"Όπως είπε ο προπονητής προτεραιότητα πλέον έχει το πρωτάθλημα, αλλιώς φανταζόμασταν αυτή την περίοδο. Περιμέναμε καλύτερες συνθήκες και πιο ανταγωνιστική την ομάδα μας και στους δύο θεσμούς. Δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μετά τις τελευταίες απώλειες του πρωταθλήματος, οι δυνάμεις στρέφονται εκεί. Από την άλλη όμως, δεν θα ήμουν καθόλου αδιάφορος απόψε. Τόσο για το οικονομικό, τη βαθμολογία τη δική μας και της Κύπρου".

"Τ' ότι θα ήταν δύσκολο να αγωνιζόμαστε χωρίς διακοπή σε διπλό ταμπλό, αποδείχθηκε. Θα μπορούσε να είχαμε μεγαλύτερο ρόστερ με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως και να το πάρεις πάντα οι ερμηνείες είναι αρκετές. Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες, εγώ είμαι ήσυχος ότι μπορεί ν' ανακάμψει. Υπάρχει χρόνος για το πρωτάθλημα και θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική για τη συνέχεια".

"Η λογική λέει ότι θα πρέπει να συμφωνήσουμε με τις προθέσεις του προπονητή. Εγώ συναισθηματικά θα ήθελα να παλέψουμε απόψε τον ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο θεσμό. Αν και είμαι ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, απόψε είμαι Ομόνοια. Είναι κρίσιμο παιχνίδι για μας".

Για την κριτική που δέχεται ο Μπεργκ: "Δεν συμφωνώ καθόλου με τον μηδενισμό τόσο ούτε για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. Είναι η ίδια ομάδα που αποθεώναμε πριν 2 μήνες. Συμβαίνει στις ομάδες να περνάνε μία κάμψη. Ίσως σε εμάς να φταίει το διπλό ταμπλό. Ο Μπεργκ είναι ο ίδιος προπονητής που εκθειάζαμε πριν κάποιους μήνες. Όλοι κάνουν λάθη, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που του φορτώνου".

Για επιθετικό: "Είναι ίσως το σημείο που σηκώνει κάποια κριτική. Είναι πρόβλημα που εντοπίστηκε από πέρσι και πιστεύαμε ότι θα γινόταν μεγαλύτερη προσπάθεια για να καλυφθεί. Όμως οι αριθμοί λένε την αλήθεια"

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: "Είναι ένα παιχνίδι 3 βαθμών, κρίσιμων και θέμα γοήτρου. Έχει πολλά χρόνια να ανταγωνιστούμε τον ΑΠΟΕΛ στα μεταξύ μας παιχνίδια, εννοώ να είμαστε διεκδικητικοί. Δεν πιστεύω ότι η ψυχολογία θα παίξει τόσο ρόλο. Οι παίκτες είναι έμπειροι, αυτοί που θα παίξουν θα είναι και ξεκούραστοί. Είμαι αισιόδοξος".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο