Προβληματισμένος ο Ιβάν Σαββίδης

Η ήττα από την ΜΠΑΤΕ και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Europa League προκάλεσε συσκέψεις υπό τον Ιβάν Σαββίδη και πολλές συζητήσεις στον ΠΑΟΚ... Η «επόμενη μέρα» της κάκιστης εμφάνισης και του αποκλεισμού από την συνέχεια του Europa League έφερε μια σειρά από συσκέψεις και πολύωρες συζητήσεις, που ξεκίνησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΜΠΑΤΕ και συνεχίστηκαν ακόμη και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Αρχικά, η πρώτη κουβέντα, μεγάλης διάρκειας, έγινε στα αποδυτήρια της Τούμπας, ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, προτού μεταβούν ομαδικά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Η κουβέντα συνεχίστηκε εκεί, με τα στελέχη του «Δικεφάλου» να συζητούν υπό τον Ιβάν Σαββίδη, που βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη, για πολλές ώρες τα αίτια και τους λόγους του αποκλεισμού από την Ευρώπη, χωρίς να κρύβεται ο έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας.

Η ατζέντα που έχει ανοίξει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο περιλαμβάνει αρκετά θέματα, μεταξύ αυτών και των ανανεώσεων, χωρίς να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο