Αυγουστή: "Θα προκριθεί αυτός που θα κερδίσει στη σκακιέρα" (video)

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Είναι ευρωπαϊκός αγώνας και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, αυτός που θα κερδίσει στην σκακιέρα θα περάσει και στην επόμενη φάση...". Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια του τεχνικού του Απόλλωνα Σωφρόνη Αυγουστή για τον αυριανό επαναληπτικό με την Αούστρια.

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή: 

"Ο αυριανος αγώνας είναι αρκετά δύσκολος και γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Όπως και στην Αυστρία θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι, θα αγωνιστεί πιο ελεύθερα και να προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι όπως τελείωσαν το προηγούμενο αγώνα, θα συνεχίσουν έτσι και αύριο και θα είναι καλύτεροι. Δεν θέλουμε να δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο".

"Για να πάρεις αποτέλεσμα γίνεται μία συλλογική προσπάθεια. Όσοι αγωνίζονται θα πρέπει να δίνουν το 200%, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έχει τα ρίσκα του, ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει το ίδιο και εμείς, αυτός που θα κερδίσει στην σκακιέρα θα περάσει και στον επόμενο γύρο".

Αντριάν Σαρδινέρο:

"Όπως είπε και ο προπονητής, αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας".


 

 

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο