Επίθεση δημοσιογράφων στον προπονητή

Ο Ισπανός προπονητής του Ιράκ, Χεσούς Κάσας, δέχτηκε επίθεση από εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά τον αποκλεισμό από την Ιορδανία στο Κύπελλο Ασίας.

Το Ιράκ αποκλείστηκε από την Ιορδανία στους «16» του Κυπέλλου Ασίας δεχόμενο δύο γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν ακόμη πιο απίστευτο. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, o προπονητής του Ιράκ, Χεσούς Κάσας, δέχτηκε αρχικά προκλητικές ερωτήσεις από εκπροσώπους των ΜΜΕ της χώρας, ενώ στη συνέχεια κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρειάστηκε να επέμβουν οι άνθρωποι της διοργάνωσης για να απομακρυνθούν από το χώρο.

Αυτό που «χρεώνουν» στον Κάσας είναι πως μετά την πρόκριση από τη φάση των ομίλων από την πρώτη θέση, ο Ισπανός έδωσε σειρά συνεντεύξεων στην πατρίδα του και δεν ήταν… συγκεντρωμένος στο πρώτο νοκ άουτ που ακολούθησε.
«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν θα μου ξανατύχει. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν πρόκειται για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Εδώ αρκεί να έχεις έναν λογαριασμό Instagram με 100.000 followers ή ένα κανάλι στο YouTube για να σε διαπιστεύσουν.

Δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι. Ήθελαν να διακόψουν τη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν τους άφησα. Δεν το άξιζαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι», τόνισε ο Κάσας.

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο