"Είδαμε τους Κύπριους, έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας"

Για τον αγώνα με την Εθνική Κύπρου τοποθετήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας Zlatko Dalić, για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

«Είναι δύσκολο για μένα, ήταν επώδυνη η ήττα από την Σλοβενία. Δεν πίστευα ότι θα χάσουμε. Καταλαβαίνω την κριτική, την αξίζουμε. Έχουμε επηρεαστεί από το αποτέλεσμα αλλά δεν θα βυθιστούμε. Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα επιστρέφουμε στις νίκες. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιθυμία των παικτών μου, δεν το αμφιβάλλω καθόλου. Όλοι έρχονται με μεγάλη χαρά  στην Εθνική. Έχω την μεγαλύτερη ευθύνη. Εξαρτάται από μένα και από όλους μας να φτιάξουμε την κατάσταση. Είχαμε μια συνάντηση είπα στους παίκτες τι πήγε λάθος. Δεν θα σηκώσω τη φωνή μου, θα τους δείξω με τον τρόπο μου τι πήγε λάθος και θα συνεχίσουμε.

Δεν θα δακτυλοδείξω κανένα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξουμε διαφορετικά με την Κύπρο, τόσο όσον αφορά στο σύστημα όσο και την εντεκάδα με νέους παίκτες. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο αλλά είναι εμφανές ότι πρέπει να κερδίσουμε και την Κύπρο και τη Μάλτα. Είδαμε τους Κύπριους, σε κάποια διαστήματα ήταν καλύτεροι από τους Σλοβάκους. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο