Τζον Φαν'τ Σχιπ: "Να είμαστε ταπεινοί, δεν είμαστε και στο ΤΟΠ-10"

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της εθνικής Ελλάδας Τζον Φαν'τ Σχιπ και του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζόλη που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, εν όψει του αυριανού διεθνούς φιλικού αγώνα εναντίον της εθνικής ομάδας της Ονδούρας που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας.

-Τι περιμένετε να δείτε από την ομάδα σας τί περιμένουν να δουν οι Έλληνες φίλαθλοι από την Εθνική Ελλάδος;
"Δεν ξέρομε τόσο πολλά για την Ονδούρα έχουμε κάποια παιχνίδια όπως με τη Λευκορωσία, θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε εμείς παραπάνω την μπάλα και αυτό θέλουμε για το παιχνίδι με την Ονδούρα όπως και με τη Γεωργία να είμαστε συγκεντρωμένοι"

-Ποια απόφασή σας οδήγησε να καλέσετε τον Αλεξανδρόπουλο στην εθνική ομάδα;
"Ο Αλεξανδρόπουλος είναι νέος ποδοσφαιριστής είχε κάνει καλά βήματα τον καλέσαμε γιατί έχουμε ένα πρόβλημα τραυματισμού με τον Πέλκα και έπρεπε να υπάρχει εναλλακτική λύση ενόψει των δύο αγώνων και πιθανότατα να παίξει στο αυριανό παιχνίδι".

-Εχουμε δει την εθνική επί θητείας σας να φέρνει καλά αποτελέσματα με καλούς αντιπάλους και ίσως λιγότερο καλά αποτελέσματα με λιγότερο καλούς αντιπάλους.
Γιατί συμβαίνει αυτό αν συμμερίζεστε αυτή την άποψη και ποιο είναι το στοιχείο που θα δώσει σταθερότητα στην ομάδα σας;

"Δεν συμφωνώ με αυτή τη διαπίστωση παίξαμε με τη Σλοβενία και με το Κόσοβο και είχαμε καλά αποτελέσματα δεν υπάρχουν αδύνατες ομάδες να μην ξεχνάμε και πού ήταν η εθνική και πού είναι ακόμα πρέπει να είμαστε ταπεινοί.   Δεν είμαστε μία ομάδα που είμαστε στο τοπ 10 παγκόσμιας κατάταξης είμαστε στην 50η θέση. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο