Ρονάλντο για το μαλλί του 2002: «Ζητώ συγγνώμη απ’ όλες τις μανάδες»

Το φαινόμενο εξήγησε τον λόγο για τον οποίο εμφανίστηκε με αυτό το μαλλί στο Mundial του 2002 και ζήτησε «συγγνώμη» από τις μητέρες που είδαν τους γιους τους να το αντιγράφουν.

Είναι μια απορία που πάρα πολλοί μπορεί να είχαν. Βασικά, την είχαν όλοι όσοι ξυπνούσαν χάραμα για να δουν το Φαινόμενο να κάνει απίθανα πράγματα με την Εθνική Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Απω Ανατολής. Ηταν το 2002 όταν η Σελεσάο του Λουίζ Φελίπε Σκολάρι κατέκτησε τον 5ο τίτλο της ιστορίας της με επιθετικό τον τύπο με το μαλλί που φαίνεται στη βασική φωτογραφία. Πολλά χρόνια αργότερα, ο παίκτης που ακόμα και η μνήμη των όσων έκανε προκαλεί ανατριχίλα, έδωσε το insight story και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Από τις μητέρες που είδαν τους γιους τους να εμφανίζονται με αυτό το, αντικειμενικά, θλιβερό κούρεμα.

«Ηταν τραγικό» είπε ο ίδιος. «Ζητώ συγγνώμη απ’ όλες τις μανάδες των οποίων οι γιοι έκαναν το ίδιο κούρεμα». Ηταν ούτως ή άλλως το μοναδικό στο οποίο θα μπορούσαν να του μοιάσουν. Ο Ρονάλντο, σήμερα πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, ομάδας της La Liga, συνέχισε. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας την ιστορία της απόφασης να παίξει σε όλη τη διοργάνωση αυτό το σχέδιο στο κεφάλι του. «Αφού το έκανα, πήγα στους συμπαίκτες μου στην ομάδα και τους ρώτησα. ‘Σας αρέσει;’. Μου απάντησαν ‘όχι, είναι χάλια!’. Ομως οι δημοσιογράφοι, είδαν αυτό το μαλλί και σταμάτησαν να ασχολούνται με τον τραυματισμό μου».

Για την ιστορία και όσους μπορεί να μην ξέρουν ή να μην θυμούνται, ο Ρονάλντο έβαλε 8 γκολ στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Κορέας. Τα 2 από αυτά ήταν στον τελικό στον οποίο η Βραζιλία νίκησε 2-0 την Γερμανία κατακτώντας τον τίτλο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο