Φαν'τ Σιπ: «Ώρα να κάνουμε το βήμα μπροστά και να πάρουμε τα αποτελέσματα»

Το σύνθημα της νίκης με Μολδαβία και Σλοβενία για την Εθνική ομάδα έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ. 

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως το "πλάνο Κατάρ", της προετοιμασίας δηλαδή της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία των διεθνών, πλην όμως επισήμανε την ανάγκη να γίνει το "βήμα μπροστά". 

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τρίτη και τελευταία φάση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας στο Nations League αποτελεί το πλέον σημαντικό μέρος της φετινής αποστολής της, στη διάρκεια του οποίου καλείται να υλοποιήσει τους στόχους που εξαρχής έθεσε στη διοργάνωση.

Το “πλάνο Κατάρ”, δηλαδή το σχέδιο δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα προσφέρει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θέλουμε να δούμε αφενός βελτίωση στην απόδοση της ομάδας και αφετέρου τις δυνατότητες νέων παικτών. Όλοι οι παίκτες που καλούνται στην ομάδα είναι χρήσιμοι και πρέπει να παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση, δεδομένου ότι η ομάδα έχει απαιτητικό πρόγραμμα δίνοντας 3 αγώνες σε διάστημα μίας εβδομάδας.
Ο αγώνας με την Κύπρο θα αποτελέσει την γενική πρόβα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων με Μολδαβία και Σλοβενία, στις οποίες κεντρική προτεραιότητα αποτελεί το νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και τη δουλειά μας, είμαστε ευχαριστημένοι που οι παίκτες αφομοιώνουν όλο και περισσότερο βασικά στοιχεία της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας μας και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, ωστόσο αυτή τη φορά θέλω να υπογραμμίσω ότι είναι η ώρα να κάνουμε το βήμα μπροστά και κατά συνέπεια να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται γι’ αυτό».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο