Μπαλταζάρ: «Ήμουν αρνητικός για Τάμαρι, αλλά τρελάθηκα μαζί του, όταν...»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ συνεργάστηκε με τον Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ και εκτίμησε ότι ο Άρης θα κάνει εξαιρετική επιλογή σε περίπτωση που τον αποκτήσει.

Ο Πορτογάλος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στο «Metropolis 95.5», ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε τον Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ και δεν έκρυψε τις αρχικές αμφιβολίες του. «Πράγματι ήταν δική μου επιλογή στον ΑΠΟΕΛ και θεωρώ ότι αν ο Άρης αποκτήσει τον Μούσα θα κάνει μια εξαιρετική κίνηση. Για να είμαι ειλικρινής, πριν τελικώς τον επιλέξω, είχα τις αμφιβολίες μου. Όταν ο ατζέντης του μου πρότεινε τον Μούσα ήμουν αρνητικός λόγω της χώρας προέλευσής του καθώς το Πρωτάθλημα της Ιορδανίας δεν είναι δυνατό και ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν στο υψηλότερο επίπεδο. Όταν όμως είδα τα βίντεο τρελάθηκα μαζί του και έκλεισα αμέσως εισιτήρια για την Ιορδανία και τον είδα στον τελικό Κυπέλλου. Συμπτωματικά, δύο ημέρες μετά πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας της Ιορδανίας με την Κύπρο. Εντυπωσιάστηκα από αυτό που είδα και είπα στον πρόεδρο να τον φέρει στην Κύπρο. Νωρίτερα είχα μιλήσει και με τον πατέρα του», είπε.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ περιέγραψε τον Ιορδανό επιθετικό ως έναν έξυπνο άνθρωπο ο οποίος κυνηγά το όνειρό του. «Αυτό που μου άρεσε στον Μούσα είναι ότι απέρριψε μεγάλες προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Κατάρ γιατί θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Θα μπορούσε να είχε πάει με πάρα πολλά λεφτά. Είναι πανέξυπνος και φιλόδοξος σε ότι αφορά την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Πρότυπό του είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ», είπε και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. «Του ταιριάζει να παίζει από τη δεξιά πλευρά ως winger. Είναι ασταμάτητος με την μπάλα στα πόδια, λατρεύει να συγκλίνει στον άξονα και να σουτάρει με το αριστερό πόδι. Το βασικό του πρόβλημα στην Κύπρο ήταν η τελική απόφαση. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω μιλήσει μαζί του και μου προκάλεσε έκπληξη η είδηση ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Τάμαρι, γιατί νόμιζα ότι ήταν χαρούμενος στη Λέουβεν. Ξέρω βέβαια ότι στο τελευταίο διάστημα δεν έπαιζε πολύ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και την παρουσία του Γιοχάν Μπεναλουάν. «Αν τελικώς ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση, θεωρώ ότι ο Μούσα δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα προσαρμογής. Γνωρίζει την ελληνική νοοτροπία και σίγουρα ο Μπεναλουάν θα τον αγκαλιάσει αμέσως. Ξέρω πολύ καλά το ποιόν του χαρακτήρα του Μπεναλουάν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο