Προς ναυάγιο με Τάμαρι!

Οι ψηλές απαιτήσεις της Λέουβεν για τον Μούσα Αλ Τάμαρι βάζουν στο... ψυγείο την υπόθεση του για τον Άρη Θεσσαλονίκης. Έτσι η περίπτωση Τάμαρι φαίνεται να ναυαγεί μετά τα νέα δεδομένα. 

Δείτε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr: 

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η υπόθεση του Μούσα Αλ Τάμαρι καθώς η Λέουβεν απέρριψε τελικώς το σενάριο δανεισμού και  αξιώνει ποσό περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την πώληση του Ιορδανού winger.

Ο Άρης ασχολήθηκε έντονα με την περίπτωση του Ιορδανού ακραίου επιθετικού, έχει στα χέρια του τον θετικό τρόπο σκέψης του παίκτη επί του σεναρίου συνεργασίας, αλλά οι απαιτήσεις της Λέουβεν βάζουν την υπόθεση σε άλλη κατεύθυνση. Η βελγική ομάδα απέρριψε τελικώς την πρόταση δανεισμού του Αλ Τάμαρι με option πώλησής του το καλοκαίρι του 2021, συζητά μόνο την προοπτική παραχώρησής του και ζητά ποσό 1.000.000 ευρώ. Αυτή η απαίτηση αυτομάτως βάζει την υπόθεση του Ιορδανού σε νέα βάση καθώς οι «κίτρινοι» δεν έχουν σκοπό να διαπραγματευτούν με αυτά τα οικονομικά δεδομένα. Είχαν προτείνει εξάμηνο δανεισμό κι αν τελικώς η Λέουβεν επιμείνει σ’ αυτές τις οικονομικές απαιτήσεις, θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο