Ο Γούτας, ο ΑΠΟΕΛ και το «μανιάτικο» του Μαρινάκη

Μία ιστορία δημοσιεύει ελληνική ιστοσελίδα που έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Γούτα, τον ΑΠΟΕΛ και τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το δημοσίευμα του sdna.gr:

"Ελεύθερος (κι ωραίος) θα κυκλοφορεί ο Δημήτρης Γούτας σε λίγους μήνες κι έπειτα απ΄ το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το συμβόλαιο με τον Ατρόμητο λήγει το καλοκαίρι κι ενώ βοά ο τόπος πως ο 26χρονος στόπερ δεν βρίσκεται απλά και μόνο στην ελληνική transfer list της ΑΕΚ, αλλά και κάτι παραπάνω.

Αυτή την φορά πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Γούτας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αποκλειστικά ο ίδιος την ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς να εξαρτάται από κανένα κλαμπ και κανέναν πρόεδρο.

Κάτι που έτσι για να θυμηθούμε μια παλιά ιστορία, δεν συνέβη το καλοκαίρι του ΄17.

Εκείνη την περίοδο είχε ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Κορτράικ και ο ΑΠΟΕΛ έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον Έλληνα στόπερ να μην βλέπει αρνητικά την προοπτική μετακόμισης στο "νησί της Αφροδίτης".

Ωστόσο η κυπριακή ομάδα λογάριαζε χωρίς τον «ξενοδόχο» στη συγκεκριμένη υπόθεση που αποδείχτηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για την μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ.

Όπου «ξενοδόχος», βάλτε δίπλα Βαγγέλης Μαρινάκης και θα' στε μέσα.

Βλέπετε, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κρατούσε τότε «μανιάτικο» στον ΑΠΟΕΛ την πώληση του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη την ίδια μεταγραφική περίοδο που είχε αποτέλεσμα να μην θέλει ούτε να...ακούει για την κυπριακή ομάδα.

Κάτι που είχε ως συνέπεια να «ναυαγήσει» στα νερά της θάλασσας του Πειραιά η απόπειρα του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον Γούτα που συν τω χρόνω κατέληξε ως δανεικός στην Σεντ Τρούιντεν. Αυτά για την ιστορία".

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο